Sherbimet Tona

Postë EXPRESS brenda ditës

Postë EXPRESS brenda ditës

Për porositë tuaja urgjente, SPEED COURIERS ALBANIA është zgjidhja juaj më e mirë.

Learn more
Opsion i mbledhjes së pakove nga korrierë

Opsion i mbledhjes së pakove nga korrierë

Ju nuk keni nevojë të vini ti sillni pakot, një telefonatë dhe korrieri jonë vjen pranë jush

Learn more
Postë e shpejtë brenda 48 orëve

Postë e shpejtë brenda 48 orëve

Korrierët tanë përmbushin dërgesat në çdo cep të Shqipërisë, duke u kujdesur që të gjithë klientët të mbesin të kënaqur nga shërbimi e korrektësia

Learn more
Shërbim klienti në çdo moment të ditës

Shërbim klienti në çdo moment të ditës

Keni një pyetje rreth shërbimit? Doni të dini më shumë rreth pakos tuaj? Këto dhe çdo pyetje tjetr mund t’ia drejtoni asistentëve tanë, duke telefonuar...

Learn more

Premtimi i kompanise

Si një kontraktues ne premtojmë të kujdesemi për të gjithë menaxhimin e zinxhirit të furnizimit, për të bërë dërgesën tuaj  të sigurt, të shpejtë dhe në kohë.

Klientet tane